Geschiedenis Enjoy Company

Enjoy Company is een familiebedrijf met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de textielbranche. Door onze jarenlange ervaring helpen wij onze partners aan de juiste producten. Innovatie, duurzaamheid en kwaliteit zijn kernwaarden waardoor we gedreven worden. Persoonlijk contact met onze partners is een cruciaal onderdeel van ons succes.

Plezier voor onze klanten is onze filosofie. Of het nu gaat om lifestyle producten of producten die slaapgerelateerd zijn. Wij gebruiken bij het produceren van onze producten duurzame grondstoffen uit verschillende continenten en landen, verspreid over de hele wereld.

Enjoy Company is met trots nationaal en internationaal doorgegroeid tot een betrouwbare en flexibele leverancier voor winkelketens, inkooporganisaties, postorderbedrijven, groot- en detailhandel, supermarkten, bouwmarkten, webwinkels en deal sites.

Productie in Nederland
Warehousing
A

Snelle levering

Onze partners waarderen ons vooral vanwege

Productie in Nederland:
Omdat de productie in Nederland plaatsvindt, zijn veel producten in grote getallen op voorraad en anders snel beschikbaar voor levering

Warehousing:
Om ervoor te zorgen dat de leveringen snel kunnen plaatsvinden hebben wij een grote opslagplaats

Flexibiliteit:
Op het gebied van levering, ontwerp en private label staan wij bekend om onze flexibiliteit. Wij zetten alles op alles om de klant tevreden te maken en houden. Alle producten moeten blijdschap opwekken bij onze klanten.

Duurzaam ondernemen

Wij werken met duurzame en verantwoorde productiemethoden en gebruiken uitsluitend grondstoffen die op een milieubewuste manier zijn vervaardigd. Ook maken wij enkel gebruik van gerecyclede verpakkingsmaterialen. Ook qua vervoer zetten wij steeds meer in op ‘groen’