Werkwijze Enjoy Company

Wie op zoek gaat naar een textielbedrijf kan vrijwel niet om Enjoy Company heen. Al meer dan 25 jaar zijn wij een familiebedrijf volledig toegewijd aan onze klanten met hoogwaardige producten. Enjoy Company is tegenwoordig gespecialiseerd in import en export van textielproducten zoals zitzakken, sierkussens, plaids, dekbedden, slaapkussens en matrassen.

Wij hebben een enthousiast en specialistisch team dat zich dagelijks bezighoudt met het creëren van op maat gemaakte producten. Wij halen onze grondstoffen uit verschillende landen in Azië zoals: China, India en Pakistan. Naast deze landen halen we ook veel materialen uit landen zoals: Spanje, Turkije, Polen, Bulgarije en Griekenland.

Collectie ontwikkeling & Maatwerk

Onje prioriteit bij Enjoy Company is tevreden klanten. Naast het vaste assortiment bieden wij daarom de service aan om gehele collecties op maat te maken. Wij hebben meer dan genoeg ervaring om u te begeleiden tijdens dit proces.

Benieuwd wat onze designers voor u kunnen betekenen?

Private label

Voor klanten die nog een stap verder willen gaan in het maatwerk proces bieden we een private label oplossing aan. U profiteert hierbij van het gemak en onze jarenlange expertise. Met een private label oplossing profiteert u van producten met uw eigen merk waarbij het lijkt alsof de producten van uw eigen productieband afkomstig zijn, zonder het aanschaffen en onderhouden van machines en het inzetten van personeel.

Private label

Voor klanten die onder hun eigen naam willen verkopen, bieden wij private label aan. Samen met de klant bespreken wij de mogelijkheden en maken wij op maat gemaakte producten. De producten lijken net van uw eigen productieband te zijn gerold en voldoen aan onze 3 basisprincipes; esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Hospitality services

Bent u op zoek naar beddengoed voor bijvoorbeeld een hotelkamer? Voor de hospitality industrie hebben wij een speciaal gecreëerde product range. Wij hebben voor meerdere hotelketens het beddengoed mogen leveren waardoor wij goed kunnen voorzien in de behoeftes. Ga voor het beste voor uw gasten.

Neem contact op met onze specialisten om de talloze opties door te nemen.