Assortiment

Ons assortiment bestaat uit meer dan 5.000 verschillende uiteenlopende producten. Ons uitgangspunt is dat onze producten duurzaam en functioneel zijn en er ook nog eens goed uit moeten zien. Onze designers werken dagelijks aan de ‘joy’ factor bij onze lifestyle producten.

Productie in Nederland
Warehousing
A

Snelle levering

Wij produceren onder andere

Dekbedden

Enjoy Company produceert al jarenlang dekbedden voor alle seizoenen. Met verschillende formaten, toepassingen en afwerkingen wordt er volop ingezet op een optimale nachtrust. Een goede nachtrust is cruciaal. Dit wordt onder andere bevorderd door een goede temperatuurregeling vanuit het beddengoed. Enjoy Company weet als geen ander wat er komt kijken bij het produceren van hoogwaardige dekbedden. Door onze aanpak ervaren klanten een goede nachtrust waardoor de dag plezierig start.

Kussens

Enjoy company heeft een slaap-, sier en medische kussens in het assortiment. Voor elk segment hebben we specialisten zodat er alleen het beste geproduceerd wordt. Alle kussens hebben een ding gemeen en dat is dat ze geproduceerd zijn met liefde, passie en ervaring.

Zitzakken

sit&joy® staat bekend om de ideale zitzak. De zitzakken zijn geschikt voor jong en oud en zelfs voor katten en honden zijn er comfortabele producten om op te liggen. Bij sit&joy worden stijl en comfort gecombineerd tot een ideale zitzak. Er zijn vele soorten, maten en modellen beschikbaar, voor ieders wat wils. Door de vrolijke kleuren vallen onze zitzakken altijd op in positieve zin. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten met een glimlach neerploffen in een zitzak.

Matrassen

Enjoy Company heeft ook matrassen in het assortiment. Omdat geen lichaam hetzelfde is, zijn er genoeg verschillende soorten en maten matrassen. Denk hierbij aan harde of zachte matrassen. Ook is er keuze uit 1 groot matras of 2 losse matrassen.

Boxsprings

Het bed staat centraal in een slaapkamer. Met een boxspring staat er iets moderns. Enjoy Company beschikt over een divers assortiment boxsprings. Geschikt voor verschillende lichaamstypen en smaken.

Badtextiel

De hoogwaardige badtextiel producten van Enjoy Company voelen zacht aan en absorberen vocht uitstekend. Met verschillende stijlen, kleuren en formaten is er voor iedereen wel iets geschikts in het assortiment.

Lifestyle producten

Voor lifestyle producten gericht op het interieur hebben wij veel trendy producten die één en al plezier uitstralen. Van lampen en stoelen tot aan tafels en kastjes, niks is te gek. Onze product designers zijn continu bezig om vernieuwende producten te ontwikkelen. Alles gericht om een ruimte op te fleuren. Daarom werken wij met trendy kleuren, vormen en materialen. Neem contact op om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Private label

Voor klanten die nog een stap verder willen gaan in het maatwerk proces bieden we een private label oplossing aan. U profiteert hierbij van het gemak en onze jarenlange expertise. Met een private label oplossing profiteert u van producten met uw eigen merk waarbij het lijkt alsof de producten van uw eigen productieband afkomstig zijn, zonder het aanschaffen en onderhouden van machines en het inzetten van personeel.

Onze Merken